Muzica

#concert #sala palatului #jazz #al di meola # new world sinfonia

Al Di Meola concerteaza din nou la Bucuresti

Al din Meola, unul dintre cei mai valorosi muzicieni de jazz, revine la Bucuresti pe 21 aprilie, la Sala Palatului, pentru un recital de exceptie alaturi de trupa sa, New World Sinfonia , informeaza Events.

 Putini chitaristi au revolutionat atat de mult stilul interpretativ ca Al Di Meola . Indragostit de jazzul fusion experimental, Al Di Meola este astazi unul dintre cei mai promeninenti reprezentanti ai genului. Tehnica sa inegalabila i-a pavat drumul catre o cariera fabuloasa, iar pasiunea si profunzimea spiritului sau creativ i-au castigat armate de fani in intreaga lume.

Al Di Meola va imparti scena de la Bucuresti cu trupa sa New World Sinfonia, formata din Fausto Beccalossi (acordeon), Peo Afonsi (chitara acustica), Peter Kaszas (percutie), Gumbi Ortiz (percutie) si Victor Miranda (bass).

 Pana pe 25 februarie, tichetele la pret special , cu 20% reducere (70.4 lei, 102.4 lei, 134.4 lei si 174.4 lei, in functie de categorie) se pot online , pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). Din data de 25 februarie, biletele vor fi disponibile la preturile integrale: 88 lei, 128 lei, 168 lei si 218 lei. Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj , la sediul Events.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea