Muzica

#azilul #album #lansare #adrian berinde

Adrian Berinde lanseaza "Azil", primul disc dupa o pauza de opt ani

Adrian Berinde , primul muzician roman care a lucrat alaturi de compania Cirque du Soleil , revine cu un nou album, primul dupa o pauza de opt ani.

Discul se numeste “Azil” si contine 11 cantece.  “Adrian Berinde locuieste AZIL-ul. De-acolo isi canta Povestea: 11 capitole (le veti spune ‘piese’) despre fiecare dintre voi. Angoasele voastre, sperantele, desertul, oaza, detaliul, nebunia, viata, drumul...”, scrie artistul pe pagina sa de Facebook.

“Este un album complet, rotund, a carui tematica este foarte clara. El vorbeste despre incercarea disperata de a scapa din pe care-l purtam in noi si ai carui prizonieri suntem. Despre dorinta de evadare spre alte lumi din jurul nostru, lumi in care ne-am simti mai bine, mai feriti de atata bolnaviciune. El nu raspunde niciunei intrebari filosofice ci este doar expresia unor trairi interioare ajunse la maturitatea de a fi aratate”, povestea , in anul 2008, intr-un interviu ziarul Adevarul.

Albumul “Azil” a fost inregistrat si masterizat incat din 2008, insa lansarea sa a fost amanata din cauza problemelor de sanatate ale artistului. Noul album semnat Adrian Berinde va avea parte de un concert de lansare, pe data de 27 ianuarie , in clubul Silver Church din Capitala, de la ora 20.00.

Adrian Berinde nu este numai muzician, ci si poet si pictor. Adrian Berinde este cel care a realizat coperta albumului “ Luna Plina ”, lansat de trupa Iris in 1996.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea