Muzica

#adele #premii muzica #premiile ivor novello

Adele, Kate Bush si PJ Harvey au fost nominalizate la premiile Ivor Novello

Adele, Kate Bush si PJ Harvey au fost nominalizate pentru trofeul de cel mai bun album, in cadrul celei de-a 57-a editii a premiilor Ivor Novello.

Premiile Ivor Novello vor fi decernate pe data de 15 mai, la Londra si recompenseaza cele mai bune compozitii din muzica britanica si irlandeza din anul precedent.

Pe baza voturilor oferite de compozitori, vor fi alese piesele castigatoare.

Discurile "21" (Adele), "50 Words For Snow" (Kate Bush) si "Let England Shake" (PJ Harvey) au primit nominalizarea pentru cel mai bun album, potrivit informatiilor furnizate de bbc.co.uk.

In afara acestei categorii, Adele mai figureaza si printre nominalizarile pentru cel mai bun cantec ("Rolling in the Deep"), alaturi de Florence and Rhe Machine ("Shake It Out") si Ed Sheeran ("The A Team").

In 2011, rapper-ul britanic Plan B s-a impus la categoriile "compozitorul anului" si "cel mai bun album", iar prin intermediul single-ului "She Said" a primit trofeul pentru "cea mai cantata piesa a anului".

foto : addictedtoallthingspretty.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea