Muzica

#lady gaga #katy perry #adele

Adele, coplesita de premiul oferit de MTV

acasa .ro/ acasa .ro/adele" title="adele">adele " title="adele">Adele a primit recent premiul MTV pentru Cel mai bun cantec al anului 2011 si a declarat ca a fost foarte coplesita la aflarea vestii. Artista a avut acest mare succes datorita piesei Rolling In The Deep care a reusit sa intreaca piese precum Super Bass (Nicky Minaj), Born This Way (Lady Gaga) sau Fireworks (Katy Perry).


Desi acest premiu nu a fost un soc pentru nimeni altcineva, Adele a fost extrem de fericita si impresionata de aceasta onoare.

Mai mult decat atat, ca semn de multumire, Adele a trimis un mail celor de la MTV News in care a scris despre cat de mult apreciaza acest premiu. Ea a multumit celor de la MTV pentru sustinerea acordata si a vorbit despre cat de coplesitor este sa vada cat de multi oameni rezoneaza cu intamplarile din viata sa.

Adele a recunoscut ca nu s-ar fi asteptat niciodata ca o piesa scrisa in urma unei despartiri si a unei perioade de chin emotional si sentimental sa aiba atat de mult succes incat sa ii aduca atatea premii si un numar atat de mare de fani si admiratori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea