Muzica

#adele #adele 2011

Adele, cel mai bine vandut artist in 2011

Adele este cel mai bine vandut artist in 2011, in Marea Britanie. Ultimele sale doua albume, "19" si "21", s-au vandut in peste patru milioane de exemplare numai in acest an.


Chiar daca nu va putea de sarbatori, din cauza unei operatii suferite la gat, Adele este bucuroasa sa afle ca albumele sale sunt la mare cautare printre britanici.

Cu mai putin de o luna pana la sfarsitul anului, albumul "21" ocupa prima pozitie in topul celor mai vandute albume in Marea Britanie. Peste trei milioane de exemplare au fost cumparate numai in Regatul Unit .

Potrivit Official Charts Company, precedentul album al lui Adele, "19", lansat in ianuarie 2008, se vinde bine chiar si dupa trei ani. In 2011, discul interpretei s-a vandut in peste un milion de copii, devenind al doilea cel mai bine vandut album al anului.

Pe locul 3 in top s-a clasat Bruno Mars, cu al sau album de debut "Doo - Wops & Hooligans". Discul a inregistrat peste 900.000 de copii vandute.

Din topul celor mai bine vandute albume in 2011 nu lipsesc "Loud" (Rihanna), " Born This Way " (Lady GaGa) si "Who You Are" ( Jessie J ).

Sursa foto: rhythmandgroove.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea