Muzica

ACOUSTIC ZEPPELIN

Spectacolul este o propunere speciala din partea unui grup care de-a lungul anilor a promovat blues-ul de fuziune. Plecand de la albumul NO QUARTER si trecand prin esenta de blues a anumitor piese din catalogul de aur al grupului Led Zeppelin , Mike Godoroja si colegii de la Blue Spirit vor prezenta o varianta extrem de intima a experientei pe care au avut-o in trecut alaturi de Marius Mihalache , AG Weinberger sau Dan Iliescu de la Timpuri Noi in proiectul BALKANIC ZEPPELIN.

Muzica Led Zeppelin este un teritoriu vast ca modalitate de expresie, deschis multor drumuri noi si mai ales foarte actual. Geniul muzical al celor patru “zeppelini” a lasat urmasilor o mostenire muzicala deloc efemera, din care si-au tras seva de-a lungul anilor artisti din toata lumea.

Green Hours va avea un show in care cei patru BLUE SPIRIT (MIKE GODOROJA, IANN CHEPA, MAC MARIAN ACIOBANITEI si MARIUS DORIN VINTILA) vor traversa taramuri exhaustive de blues precum si elementele de fuziune etno ale muzicii zeppelin intr-o seara acustica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea