Muzica

#whitney houston #bobby brown #secrete Whitney Houston

9 lucruri pe care nu le stiai despre Whitney Houston

Stii care este legatura dintre Whitney Houston , Aretha Franklin si Dionne Warwick? Sau cu ce actor faimos s-a iubit inainte de a se casatori cu Bobby Brown? Raspunsurile la aceste intrebari plus multe alte lucruri inedite despre regretata artista vei gasi in cele ce urmeaza.



1 Inainte de a debuta in muzica, a fost unul dintre cele mai solicitate fotomodele adolescente din toate timpurile. Whitney Houston este prima femeie de culoare care a aparut pe coperta revistei Seventeen. A mai avut aparitii si in paginile Cosmopolitan, Glamour si Young Miss. De asemenea, Whitney a fost imaginea Canada Dry, o bautura racoritoare canadiana.

2  Whitney Houston s-a nascut in orasul , New Jersey. Din cauza revoltelor din 1967, familia Houston a fost nevoita sa se mute in East , un alt oras din statul american New Jersey.

3 Cantareata americana a fost o sustinatoare infocata a politicii anti- si a lui Nelson Mandela. Se spune ca in perioada in care a lucrat ca model, a refuzat sa lucreze cu agentiile care faceau afaceri cu Africa de Sud.

4 Inainte de a se casatori cu cantaretul Bobby Brown, Whitney Houston a fost iubita jucatorului de fotbal Randall Cunningham si a celebrului actor de comedie Eddie Murphy.

5 Whitney a inceput sa cante la varsta de 11 ani, in corul bisericii baptiste din orasul sau. Prima piesa interpretata se numeste "Guide Me, O Thou Great Jehovah", o compozitie religioasa.

6  Whitney Houston a avut ocazia sa apara in patru : "The Bodyguard" (1992), "Waiting to Exhale" (1995), "The Preacher's Wife" (1996) si "Sparkle" (2012)

7 A inregistrat o serie de duete inedite: "Could I Have This Kiss Forever" (cu Enrique Iglesias ), "If I Told You That" (cu George Michael) "Same Script, Different Cast" (cu Deborah Cox), "Ain't No Way" (cu Mary J. Blige), "When You Believe" (cu Mariah Carey).

8 Una dintre verisoarele lui Whitney a fost cantareata Dione Warwick, in timp ce faimoasa diva soul Aretha Franklin a fost cea care a botezat-o.

9 La varsta de 15 ani, Whitney Houston a inregistrat partea de backing vocals pentru melodia "I'm Every Woman" a lui Chaka Khan. 14 ani mai tarziu, piesa a fost relansata in versiunea lui Houston si a figurat pe coloana sonora a peliculei "The Bodyguard".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea