Muzica

#ziua indragostitilor #valentines day #muzica #playlist

6 piese de dragoste potrivite pentru playlistul de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este cel mai bun prilej de a o asigura inca o data pe iubita sau sotia ta de de sentimentele pe care i le porti. Pe langa cadouri, flori si declaratii de dragoste, din arsenalul tau nu ar trebui sa lipseasca muzica. Ti-am pregatit un playlist cu cateva dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din istoria muzicii.


1. Eric Clapton - Wonderful Tonight (1977)

"Wonderful Tonight", una dintre cele mai sensibile piese din repertoriul reputatului bluesman care ne-a vizitat tara in 2010, a fost compusa de Clapton in 1977 pentru Pattie Boyd, cea care avea sa-i devina sotie doi ani mai tarziu.


2. Celine Dion - My Heart Will Go On (1997)

"My Heart Will Go On" a ajuns repede la inimile indragostitilor atat prin orchestratia sa cu accente irlandeze, cat si datorita abilitatilor vocale ale lui Celine Dion, care reusea sa "atinga" fara niciun fel de probleme notele foarte inalte. Piesa, care a figurat pe coloana sonora a superproductiei "Titanic", a fost recompensata cu un premiu Oscar la gala din 1998.


3. Lara Fabian - Je T'Aime (1996)

"Je T'Aime" este cantecul cu care Lara Fabian reuseste sa emotioneze de fiecare data ascultatorii. Melodia a putut fi ascultata live si in cele doua show-uri pe care artista le-a sustinut cu casa inchisa in 17 si 18 martie 2012, la Sala Palatului.


4. Righteous Brothers - Unchained Melody (1965)

"Unchained Melody" a fost compusa in anul 1955 si inclusa initial, in varianta interpretata de Todd Duncan, pe coloana sonora a filmului "Unchained". Cea mai cunoscuta versiune ramane cea imprimata de Righteous Brothers in 1965, care a devenit 25 de ani mai tarziu tema muzicala principala a peliculei "Ghost", cu Patrick Swayze si Demi Moore in rolurile principale.


5. Bee Gees - How Deep Is Your Love (1977)

"How Deep Is Your Love" este una dintre piesele cu care trupa Bee Gees a participat la coloana sonora a lui "Saturday Night Fever", pelicula care a surprins perfect 'febra disco' din anii '70. Melodia a fost preluata in anii '90 si de cei de la Take That.


6. George Michael - Careless Whisper (1984)

Multi considera "Careless Whisper" drept primul single solo al lui George Michael. Pe continentul european piesa a fost lansata in vara lui 1984 sub numele artistului. In schimb, pentru lansarea din Statele Unite (1 februarie 1985) s-a folosit titulatura 'Wham! featuring George Michael'.



Sursa foto: moviesnmusic.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea