Muzica

#premiile grammy #premii #momente memorabile

6 momente memorabile din istoria premiilor Grammy

Decernarea premiiilor Grammy, considerate echivalentele muzicale ale Oscarurilor, a adus de-a lungul timpului momente cu adevarat memorabile, incepand cu duetul de senzatie dintre Elton John si Eminem si terminand cu electrizanta colaborare dintre Beyonce si Tina Turner.


1. Pink, cocotata la cativa metri deasupra scenei

In 2010, Pink a vrut neaparat sa tina publicul in suspans si chiar a reusit acest lucru. Artista a interpretat piesa "Sober" suspendata in aer si legata cu o franghie, un numar imprumutat parca din lumea circului. Din fericire, Pink si-a incheiat reprezentatia fara niciun incident.


2. Michael Jackson stabileste un nou record Grammy

Facem un salt pana la gala Grammy din 1984, in care Michael Jackson a fost vedeta incontestabila a serii. Din cele 12 nominalizari, artistul a reusit sa castige opt premii, stabilind recordul celor mai multe premii in cadrul unei singure ceremonii Grammy.


3. Duet Tina Turner-Beyonce la gala Grammy 2008

In 2008, Tina Turner si Beyonce au oferit spectatorilor o interpretare inedita a clasicului "Proud Mary".


4. Radiohead, acompaniati de fanfara unei universitati americane

Britanicii de la Radiohead au cantat pentru prima ora la Grammy in cadrul editiei din 2009 si au incercat sa faca din acest debut un adevarat show. Trupa a interpretat piesele "15 Step" si "In Rainbows", acompaniata de USC Marching Band, fanfara Universitatii Southern California.


5. James Brown, omagiat de Christina Aguilera

Christina Aguilera l-a omagiat la gala Grammy din 2007 pe marele James Brown, interpretand magistral "It's a Mans Mans Mans World", una dintre piesele cu care The Godfather of Soul (Nasul muzicii soul) a electrizat publicul de-a lungul carierei sale.


6. Duet-soc: Eminem si Elton John

Unul dintre momentele la care nimeni nu s-ar fi asteptat s-a consumat la ceremonia Grammy din 2001. Eminem, rapperul alb cunoscut pentru versurile sale cu pronuntata tenta homofoba, a acceptat sa apara alaturi de Sir Elton John, care l-a ajutat sa interpreteze hit-ul "Stan".



Sursa foto: people.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea