Muzica

#bebelusi #telefon mobil #simfonie #sforait #muzica

6 modalitati ciudate de a face muzica

Muzica poate fi creata aproape din orice, de la frunza in care suflai pe cand erai copil la cele mai complicate instrumente de cantat. Te-ai fi gandit vreodata, insa, ca ai putea crea muzica cu ajutorul unor carti de joc ? Descopera, in continuare, cateva dintre cele mai ciudate modalitati de a face muzica!



1 Simfonia bebelusilor care plang


Plansetul unui bebelus poate fi si un sunet armonios! Aceasta pare sa fie ideea care sta la baza simfoniei create cu ajutorul sunetelor emise de bebelusi din lumea intreaga. Aceasta creatie a aparut pentru a promova Fundatia Bill si Melinda Gates.



2 Simfonia telefoanelor mobile


Tehnologia a transformat clasicele telefoane mobile in gadgeturi ultraperformante care pot realiza aproape orice. Probabil, insa, nu te-ai fi gandit si la o simfonie, creata cu ajutorul a nu mai putin de 1000 de telefoane sincronizate. Acestea au fost programate sa trimita 2000 de SMS-uri in 40 de secunde, rezultatul fiind Uvertura 182 a lui Ceaicovski.



3
Muzica din cartile de joc


Soma, un magician ce provine dintr-o familie de muzicieni, a gasit o intrebuintare mai putin obisnuita pentru cartile sale de joc. Cum a reusit magicianul sa faca muzica doar cu ajutorul unui pachet de carti, descopera in filmuletul de mai jos:



4 Simfonia de sforaituri


Pentru a promova un produs - Help Stop Snoring - destinat remedierii problemelor care cauzeaza sforaitul, o companie britanica a rugat o serie de persoane afectate sa trimita inregistrari cu sforaiturile lor. Iata ce a iesit:



5
Beat-ul jucatorilor de baschet


Una dintre cele mai bune reclame realizate vreodata implica jucatori faimosi de baschet care nu fac altceva decat sa creeze un beat antrenant cu ajutorul mingii lor.



6 Muzica STOMP


Stomp este un grup de dans care se foloseste de cele mai neobisnuite lucruri pentru a crea muzica, inclusiv de corpul membrilor sai. Talentul lor original este pus in scena prin intermediul unui show care face, si in prezent, inconjurul lumii . Iata o mostra din talentul grupului Stomp:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea