Muzica

#halloween #melodii ciudate #melodii pentru halloween

6 melodii ciudate pe care le poti asculta de Halloween

Prin definitie, Halloween-ul este o sarbatoare in care "se da liber" la tot ce inseamna spirite malefice. Pe langa costumatia adecvata acestei sarbatori ai nevoie si de o coloana sonora la fel de intunecata.

Poti apela cu incredere la cateva dintre ciudateniile muzicale de mai jos. Avem marfa de calitate: vampiri, monstri, ucigasi in serie si alte personaje negative.


Napoleon XIV –They're coming to take me away



Jerry Samuels este cel care se ascunde sub numele Napoleon XIV. Ideea cantecului este la fel de ciudata ca si pseudonimul ales: un individ care delireaza despre o posibila internare la spitalul de nebuni.


Slayer - Dead Skin Mask



Dintotdeauna rockerii de la Slayer a cantat despre toate grozaviile posibile si imposibile. In "Dead Skin Mask" s-au inspirat din povestea lui Ed Gein, un criminal in serie care-si jupuia victimele si-si confectiona haine din pielea lor.


Marilyn Manson - This Is Halloween



"This Is Halloween" este tema muzicala principala a filmului " The Nightmare Before Christmas ". Varianta interpretata de Manson, mult mai reusita decat originalul, a fost imprimata in 2006, cu ocazia implinirii a 13 ani de la lansarea acestei pelicule.


Black Sabbath – Black Sabbath



Iata una dintre cele mai sinistre piese lansate vreodata de Black Sabbath: ploaie, clopote, riff-uri taioase de chitara si-un Ozzy Osbourne tanguindu-se extrem de convingator. Piesa a fost compusa de Geezer Butler, basistul grupului, dupa ce a citit o carte despre vrajitorie.


Alice Cooper - He's Back



Omul din spatele mastii, la care se refera Alice Cooper, este un criminal extrem de popular pe marile ecrane. Numele lui este Jason Voorhees , eroul seriei horror "Friday The 13th" (Vineri 13). Piesa "He's Back" a fost inclusa pe coloana sonora a lui "Jason Lives", cel de-al saselea film din aceasta serie.


Michael Jackson - Thriller



Cea mai impresionanta colectie de monstri o gasesti in "Thriller"-ul lui Michael Jackson. Regia clipului a incaput pe mana unui cineast extrem de priceput, John Landis, regizorul unui horror devenit clasic: "An american werewolf in London" (Un varcolac american la Londra).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea