Muzica

#michael jackson #altar #fara zahar #r. kelly #b.u.g. mafia

5 videoclipuri in care au aparut sportivi

Muzica si sportul au facut casa buna de-a lungul timpului. Am ales pentru tine cinci dintre cele mai tari videoclipuri in care artistii apar alaturi de sportivi celebri.



Michael Jackson-Remember The Time


"Remember The Time" urmeaza o reteta de succes bine pusa la punct: are efecte speciale, are o coregrafie de nota 10 plus vedete de prima mana. In rolul faraonului il vei recunoaste pe actorul de comedie Eddie Murphy, in timp ce baschetbalistul american Magic Johnson este unul dintre slujitorii sai.



R. Kelly - I Believe I Can Fly


Piesa "I Believe I Can Fly" figureaza pe coloana sonora a sonora a filmului " Space Jam " si a fost inclusa ulterior si pe "R", albumul lansat de R. Kelly in 1998. Sportivul care apare in videoclip este nimeni altul decat baschetbalistul Michael Jordan.



B.U.G. Mafia - Cine e cu noi (feat. Nico)


Facand o retrospectiva a clipurilor lansate de B.U.G. Mafia de-a lungul anilor, vei sesiza ca primeaza calitatea. Sunt filmate bine, au scenarii bine articulate si beneficiaza de invitati speciali. La viideoclipul "Cine e cu noi", duetul din 2002 cu Nico, baietii din Pantelimon au apelat la doua simboluri in lumea sportului romanesc. Unul dintre ele este pugilistul Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA la categoria superusoara, iar celalalt este Marius Lacatus, fost jucator la Steaua, actualmente antrenor.



Fara Zahar- Dunitru


Si cei de la Fara Zahar au apelat la serviciile unor sportivi pentru unul dintre clipurile lor. Este vorba despre "Dunitru", clip aparut in 2009 si in care luptatorii de K1 Catalin Morosanu si Sebastian Ciobanu se lupta pentru inima unei domnite.

"E primul videoclip pe care il filmez si imi place foarte mult. Ma amuz cumplit. Am talent de actor, asa ca ma descurc foarte bine", marturisea Catalin Morosanu in timpul filmarilor.



Altar - Nascut invingator


Pentru acest clip, clujenii de la Altar au apelat la un alt campion K1, Ionut Iftimoaie, sportivul considerand ca melodia i se potriveste ca o manusa. De altfel, "Nascut invingator" este piesa cu care Iftimoaie isi face intrarea in galele K1.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea