Muzica

#muzica #melodii #lift me up #dont stop me now #straight outta compton #brother louie 98

4 melodii care te pun in miscare

Sa spunem ca este o dimineata dificila de luni si tu inca te resimti dupa weekendul obositor. Ai fi vrut sa mai petreci cateva ore in patul cald, insa job-ul te obliga sa iesi din casa. Daca nu ai apucat inca sa iti bei cafeaua, macar ai grija sa nu iti uiti mp3-ul sau ipad-ul. Playlistul urmator iti va pune sangele in miscare si iti va reda energia de care ai nevoie. Iata 4 melodii care iti insufla pofta de viata.


1. Modern Talking - "Brother Louie '98"

Binecunoscutul hit al celor de la Modern Talking a fost primul single de pe cel de-al treilea album al formatiei, numit "Ready for Romance". A fost lansat pe 27 ianuarie 1986 si a ajuns numarul 1 in Germania in luna martie a aceluiasi an.

In 1998, dupa ce duo-ul s-a reunit, ei au reorchestrat acest single si a iesit energica melodie alaturi de Eric Singleton "Brother Louie '98". Si aceasta melodie a devenit rapid un hit, atingand Aurul in Franta pentru mai mult de 250.000 de melodii vandute.


2. N.W.A - "Straight Outta Compton"

Daca Brother Louie ti-a deschis ochii, cu siguranta stilul gangsta-rap al pionierilor de la N.W.A acronimul penru "Niggaz With Attitudes" te va trezi rapid.

"Straight Outta Compton" este single-ul de pe albumul cu acelasi nume, o melodie vibranta care vorbeste despre anii '80 si violentele din cartierul Compton, California. In topul VH1 100 Greatest Songs of Hip Hop a ajuns pe locul 6.


3. Moby - "Lift Me Up"

"Lift Me Up" este unul din nenumaratele succese ale lui Moby, lansat ca single in 2005 pe albumul "Hotel". Melodia a fost bine primita de public in numarate tari precum Italia, Marea Britanie, Danemarca, Franta, Spania, Finlanda si Belgia, unde a fost un hit de Top 10, potrivit wikipedia.


4. Queen - "Don't Stop Me Now"

O alta piesa care te iti va oferi energia care iti lipseste, "Don't Stop Me Now" a fost inregistrata de Queen in septembrie 1978, fiind inclusa pe albumul "Jazz". Versurile au fost scrise chiar de Freddie Mercury. Desi in clasamente nu s-a pozitionat atat de bine, ajungand doar numarul 9 in topurile britanice, melodia a devenit una dintre cele mai populare cantece ale Queen, ajungand sa fie promovata in spoturi publicitare, programe de televiziune, filme si multe coveruri.



Sursa foto: thespec.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea