Muzica

#lady gaga #videoclipuri #britney spears #katy perry #alanis morissette #cantarete

4 cantarete care au ales sa se dezbrace in propriile videoclipuri

Hainele reprezinta accesorii pe care o mare parte a artistilor le etaleaza ostentativ ori de cate ori au ocazia. Exista insa o categorie de staruri din lumea muzicii care incearca exact opusul. Iata cateva dintre vedetele care au acceptat sa apara goale in propriile videoclipuri, reusind sa starneasca reactii contradictorii.


Alanis Morissette

Alanis Morisette, una dintre senzatiile muzicii canadiene de la mijlocul anilor '90, a lansat in 1998 un clip in care a ales sa-si dezvaluie nurii. Ne referim la clipul care ilustreaza "Thank You", un single pe care artista marturiseste ca l-a compus dupa ce s-a intors din indepartata Indie.

Videoclipul, in regia lui Stephane Sednaoui, este insa departe de a fi unul trivial. Alanis isi acopera sanii cu parul sau lung, in timp ce restul zonelor sunt bine ascunse cu ajutorul efectului de blur.


Lady Gaga

Lady Gaga si-a facut deja un obicei din explotarea la maximum a nuditatii. O mostra din desele sale iesiri de acest gen o putem vedea in "Telephone", videclipul de promovare a duetului cu Beyonce.

Urmarind cu atentie clipul, nu ai cum sa nu remarci maniera in care a fost realizat, care aduce aminte de filmele reputatului regizor Quentin Tarantino. De altfel, Gaga recunoaste ca videclipul este un tribut pe care il aduce celui care a regizat capodoperele "Pulp Fiction" si "Kill Bill".

"Telephone" poarta semnatura lui Jonas Akerlund, regizor care a scandalizat o lume intreaga cu clipuri precum "Pussy" (Rammstein) si "Smack My Bitch Up" (Prodigy).


Katy Perry

Nici Katy Perry nu se lasa mai prejos si in 2010, in acelasi an in care Gaga lansa "Telephone", se prezinta in fata publicului cu "California Gurls". Perry renunta la orice urma de prejudecata si apare in costumul Evei, tolanita pe un nor roz.


Britney Spears

Lista artistilor care s-au dezbracat de orice complexe in propriille clipuri este completata de Britney Spears. A devenit deja celebra scena in care Britney apare goala intr-o sauna. Totul se intampla in clipul "Womanizer", pe care Spears l-a lansat in toamna anului 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea