Muzica

#justin timberlake #muzica #bon jovi #depeche mode #inna #albume noi #aparitii discografice noi

4 albume noi pe care le poti asculta in luna martie

Te-ai plictisit de muzica din mp3 player-ul tau si vrei sa-ti imbogatesti colectia cu noi albume? Iata cateva dintre aparitiile discografice anuntate pentru martie 2013.


Inna - Party Never Ends

Inna a ajuns deja la al treilea album din cariera, pe care urmeaza sa-l lanseze chiar de 1 martie. Discul se numeste "Party Never Ends" si a fost inregistrat in studiouri din Romania, Marea Britanie, Danemarca si SUA. Pe partea de productie, Inna continua colaborarea cu Play & Win, apeland totodata si la alte nume mari de peste hotare: Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology.

Inna si-a promovat deja noul album prin doua single-uri: "Crazy Sexy Wild" si "More Than Friends".


Depeche Mode - Delta Machine

Pe 26 martie va aparea "Delta Machine", cel de-al 13-lea album de studio din cariera celor de la Depeche Mode. "Delta Machine" este primul album al trupei lansat dupa o pauza de aproape patru ani, acesta urmand a fi promovat in cadrul unui turneu european ce va include si Romania (15 mai, Arena Nationala, Bucuresti).

"Procesul de creatie a fost dificil, deoarece mi-am dorit ca sound-ul sa fie unul modern. Vreau ca oamenii sa se simta bine cand asculta acest material, sa-si gaseasca linistea interioara. Are cu siguranta ceva magic", a declarat Martin Gore, unul dintre membrii grupului britanic.

Pana la aparitia albumului, cei de la Depeche Mode au lansat un prim single: "Heaven".


Bon Jovi - What About Now

Si cei de la Bon Jovi au pregatit un nou album. Discul, intitulat "What About Now", va fi disponibil pe piata incepand cu 8 martie, fiind deja promovat prin single-ul "Because We Can". Piesele albumului reflecta problemele sociale din Statele Unite, in momentul in care Barack Obama prelua primul mandat de presedinte.


Justin Timberlake - The 20/20 Experience

Dupa o pauza muzicala de cativa ani, in care s-a dedicat actoriei, Justin Timberlake revine in prim-plan cu un alt treilea album solo, "The 20/20 Experience", fiind rezultatul colaborarii cu producatori faimosi ca Jay-Z sau Pharrell Williams.

Desi albumul va contine 10 piese, Timberlake spune ca nu este neaparat un disc scurt. "Daca o sa fie ascultat de la un capat la altul, va fi pe placul tuturor pentru ca este cel mai bun album al meu", adaugat artistul. Noul album Justin Timberlake va fi lansat oficial in data de 15 martie.



Sursa foto: digitalspy.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea