Muzica

#kylie minogue #lucruri inedite kylie minogue #curiozitati kylie minogue

10 lucruri pe care nu le stiai despre Kylie Minogue

Kylie Minogue este fara indoiala unul dintre cele mai mari staruri nascute vreodata pe continentul australian.

Intocmai ca Madonna, diva australiana se poate lauda activiatate muzicala intensa, cantareata reusind sa se reinventeze de fiecare data.

Iata cateva dintre lucrurile mai putin cunoscute despre Kylie Minogue:

1. Kylie Minogue a concertat pentru prima oara in Romania in anul 1993. Artista a sustinut un recital cu ocazia celei de-a 6-a editii a Festivalului International "Cerbul de Aur" de la Brasov. In cadrul aceluiasi festival au mai cantat Toto Cutugno, Jerry Lee Lewis si Dionne Warwick.

2. Kylie Minogue a avut o relatie cu Oliver Martinez , actualul iubit al actritei americane Halle Berry.

3. Single-ul de debut al lui Kylie, "The Loco - Motion" (1987), este de fapt un cover dupa o piesa lansata in 1962 de cantareata americana Little Eva.

4. Kylie Minogue executa un numar de striptease intr-o nava spatiala in videoclipul "Put Yourself in My Place", aparut in 1994. Practic, asistam la o reeditare a unei scene similare din filmul S.F "Barbarela", cu Jane Fonda in rolul principal.

5. Pe lista persoanelor cu care diva australiana a avut legaturi sentimentale se numara si Michael Hutchence, regretatul solist al trupei Inxs , dar si faimosul cantaret american Lenny Kravitz.

6. Kylie Minogue a avut ocazia sa joace alaturi de starul belgian Jean-Claude Van Damme in pelicula " Street Fighter ", o adaptare cinematografica dupa un joc video destinat iubitorilor de arte martiale.

7. Kylie Minogue este artista care a avut ocazia sa cante in ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de Vara de la Sydney (2000).

8. In 2008, Kylie a primit titlul de ofiter al Ordinului Imperiului Britanic, distinctia fiindu-i inmanata de printul Charles.

9. Kylie Minogue a inregistrat in 1998 un duet cu Pet Shop Boys. Rezultatul colaborarii s-a numit "In Denial" si a fost inclus pe albumul "Nightlife" al trupei britanice.

10. Kylie Minogue a scris si lansat cartea pentru copii "The Showgirl Princess", inspirata din propria copilarie. Lansarea volumului a avut loc in septembrie 2006.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea