Cele mai citite despre muzeul brukenthal sibiu

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Nu va pacaliti cu durerile de inima!

De la o anumita varsta, efortul, stresul sau emotiile declanseaza dureri in zona inimii. De cele mai multe ori este vorba despre cardiopatia ischemica dureroasa, al carei principal simptom este

Cele mai noi despre muzeul brukenthal sibiu

Doua cutremure in aceasta dimineata! Unde a fost resimtit cel mai puternic dintre acestea

Doua cutremure au avut loc in aceasta dimineata pe teritoriul Romaniei. Unul dintre acestea a fost un cutremur de suprafata, iar unul, cel mai puternic dintre ele, care a fost resimtit in mai multe orase, a fost unul de adancime.

Cum se descurcau civilizatiile antice cu sistemul de canalizare? Cand si cum a fost inventata canalizarea

Nu ne gandim deloc sa tragem apa la toaleta si sa scapam de deseurile umane. Tragem o data de maner si problema este rezolvata. A devenit un reflex. Insa, folosirea acestui sistem de canalisare este doar o mica parte din poveste. Odata trecuta curba in U, excrementele incep o calatorie lunga si fascinanta, care isi are originile in antichitate si in unele dintre cele mai vechi sisteme sanitare din lume. Astazi, instalatiile moderne de gestionare a deseurilor elimina in mod convenabil lichidele si solidele prelucrate. Dar cum se confruntau civilizatiile anterioare cu problema apelor uzate?

TOP scandaluri in care a fost implicat Klaus Iohannis, in 10 ani ca presedinte al Romaniei

Cele doua mandate ale lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni au fost marcate de o multime de momente controversate. In aceste ultimele luni ale fostului primar din Sibiu in functia „suprema”, Ziare.com va propune o retrospectiva cu cele mai importante episoade care au provocat critici si ironii, in care personaj central a fost presedintele.