Poze muguri argan

Iata cele mai relevante poze despre muguri argan de pe acasa.ro

Cele mai citite despre muguri argan

Ingrijirea unui bonsai

Multe persoane cred ca bonsaiul este o planta, insa acesta este de fapt o forma de arta.Bonsaiul provine din China, unde a aparut pentru prima data cu mii de ani in urma.

Ulei de argan face minuni! Cum sa-l folosesti in ritualul tau de infrumusetare, din cap pana in picioare

Sensibil, cu riduri, rosiatic, tern... asa arata tenul in perioada iernii, anotimp in care gerul si vantul lasa urme serioase asupra pielii tale. In ultima perioada, ajutorul vine de la produsele naturiste care au la baza extracte de plante, ce se pot utiliza sub diferite forme: uleiuri, tincturi, cataplasme, bai de abur, masti etc.

Cum sa ingrijesti tufele de zmeura si mure

Tufele de fructe de padure din gradina trebuie ingrijite cu atentie daca vrei sa obtii o recolta cat mai mare. Afla cand si cum trebuie taiate tufele de zmeura si mure.

Cele mai noi despre muguri argan

Varza murata si muraturile fermentate cresc imunitatea

Metoda de a pastra legume peste iarna in saramura nu a fost, iata, inventata de noi, ci este prezenta in traditiile multor popoare. Bacteriile benefice care rezulta din fermentatia glucidelor produc acid lactic ce determina scaderea pH-ului si creeaza un mediu acid in care majoritatea microorganismelor nu pot supravietui- este vorba asadar de o metoda de conservare... fara conservanti, doar pe baza de sare.

Ornamentele de sarbatori care sunt extrem de periculoase. Sunt extrem de toxice si chiar mortale

Pe langa bradul de Craciun si globulete, exista cateva ornamente care sunt nelipsite din casa, in perioada Sarbatorilor de Iarna. Printre acestea se afla plante care sunt extrem de toxice, precum vascul, Craciunita (Poinsettia) sau tisa.

Imagini rare cu gainusa de alun, in Bucegi. Pasarea, tot mai rara VIDEO

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva a surprins o gainusa de alun in Parcul Natural Bucegi. Aparitia pasarii este foarte rara. Aceasta a fost surprinsa dupa o lunga perioada in care nu au mai fost observate exemplare.