Vedete din Romania

#mircea badea #antena 3 #in gura presei

Mircea Badea nu mai vrea "In Gura Presei"?

In ultima emisiune " In Gura Presei ", Mircea Badea a vorbit despre posibilitatea ca, din toamna acestui an, emisiunea sa nu mai existe. Potrivit spuselor moderatorului, sase ani de difuzare sunt mai mult decat suficienti.

Mircea Badea si-a anuntat astfel telespectatori ca in septembrie, "In Gura Presei"  sarbatoreste implinirea a sase ani de activitate si totodata un posibil final al ei.

"In septembrie, nu stiu exact pe ce data, emisiunea face sase ani. Sase ani de cand se intampla cu masuta, cu emisiunea in direct. Ma intreba cineva cat timp mai am de gand sa fac emisiunea. Habar n-am! Numai ca, ma gandesc ca sase ani sunt multi ani.

Sase ani de emisiunea din asta zilnica de la masuta de aici, e mult de tot. M-am si transformat mult in timpul asta si cumva cred ca sase ani sunt suficienti. Eu ii resimt ca fiind suficienti. Exista mari sanse ca aceasta emisiune sa-si incheie cariera cu venerabila varsta de sase ani", a explicat Mircea Badea in emisiunea "In Gura Presei", citat de Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului