Vedete din Romania

#florin piersic #cariera #cuceriri

Florin Piersic: "Nu-mi aduc aminte cate cuceriri am avut"

Dupa ce a implinit 74 de ani, Florin Piersic se declara flatat de reputatia lui de cuceritor, dar sustine ca familia este cel mai important lucru pentru el.

"Nu-mi aduc aminte cate cuceriri am avut si nici nu le-am numarat. Sunt complimentat, e un mare compliment pentru mine ca lumea crede ca am fost un mare fustangiu. Pentru ca aratam cumva, pentru ca jucam roluri d-astea de justitiari, de haiduci, de eroi, toata lumea credea ca partenerele mele sau toate fetele din jurul meu sunt in mare admiratie pentru mine. Nu cred asta. Sigur ca ma bucura, dar adevarul este ca am fost mai cuminte decat isi pot imagina spectatorii mei", a explicat Florin Piersic pentru Evenimentul Zilei.

Familia se afla pe primul loc in lista prioritatilor lui Piersic, actorul recunoscand ca o vedeta nu trebuie sa traiasca numai din atentia publicului.

"Eu socotesc ca un om care aproape tot timpul a fost in atentia publicului trebuie sa aiba acasa bucuria intalnirii cu familia, sa aiba satisfactia si in familie, nu numai in afara familiei, cu publicul pe scena sau pe ecranul televizorului sau in film, sau in salile de spectacol. El trebuie sa aiba o viata care sa-i dea satisfactii si din punctul asta de vedere, pentru ca oricum fiecare dintre noi moare singur. Dar asta nu inseamna ca daca mori singur n-ai pe cineva alaturi de tine, deci nu mai poate fi adevarata asta cu a muri singur. Ci mori sau te sfarsesti avand pe cineva langa tine, care te tine de mana", a mai spus Piersic.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului