Vedete din Romania

#daniela crudu #razvan simion #dani otil

Dani Otil, la plecarea Danielei Crudu: "Ramane pentru noi un copil super simpatic"

Daniela Crudu a parasit emisiunea "Neata cu Razvan si Dani". In emisiunea de marti, Dani Otil si-a luat ramas bun de la asistenta bruneta.

In urma scandalului in care a fost implicata de Leo de la Strehaia, Daniela Crudu a parasit emisiunea matinala care a facut-o celebra.

"Daniela a decis sa ne despartim pe cale amiabila , sa ne facem din mana si sa ne amintim de momentele frumoase care au aparut si pe youtube”, a spus Dani Otil in aceasta dimineata.

"Ramane pentru noi un copil super simpatic, cu care nu am putut sa ne intelegem pentru ca de aia am si adus-o aici. A dat valoare, un plus, meseriei de vecina , poate cea mai buna din tara, si peste toate ramane cea mai vecina dintre vecine si cea mai asistenta dintre asistente ", a mai spus Dani, citat de Click.ro.

Iubitul Mihaelei Radulescu a glumit si despre inlocuitoarea Danielei Crudu in emisiunea matinala: o bibliotecara de liceu.

"Nu dam dreptate niciunei dintre parti. Nu o punem la zid pe Daniela. Curatam brandul care a fost curat pana acum si ii dam ei o mica pauza. Ne-au intrebat unii ce o sa facem acum ca nu mai avem vecina si nu se mai uita nimeni la noi. Oamenii se pot intoarce pe Neata de luni. Am gasit o bibliotecara de la fostul nostru liceu. O imbracam scurt si e si mai bine proportionata lingvistic", a explicat Dani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare