Vedete din Romania

#carmen bruma #alimentatie #miscare #sarbatori #dieta

Carmen Bruma nu renunta la sport nici de sarbatori

Carmen Bruma este cunoscuta pentru pasiune sa pentru si o alimentatie sanatoasa . Vedeta ii indeamna pe romani sa manance sanatos si putin si sa faca multa miscare de sarbatori.

Carmen ne da chiar si cateva sfaturi alimentare despre cum putem transforma mancarurile traditionale de Craciun si Anul Nou in unele mult mai tolerate de organism si care sa nu adauge kilograme in plus in zilele de sarbatoare.

"N-o sa risc sa atrag antipatia cititorilor spunandu-le sa nu manance de Sarbatori. Sarbatorile reprezinta o perioada speciala in viata noastra asa ca avem voie sa ne facem mai toate poftele. Ideea ar fi sa nu mancam totul intr-o singura masa, astfel incat sa avem probleme de sanatate, indigestii si senzatii de disconfort .

In general, de Sarbatori, timp de o saptamana, avem voie sa mancam cam tot ce dorim. Am putea sa punem, de exemplu, mai putina maioneza la salata Boeuf, am putea sa excludem cartoful din aceasta combinatie, am putea sa ne rezumam la a manca doua felii de cozonac si multe altele, dar n-as vrea sa ma urasca chiar toti cititorii", a declarat Carmen Bruma.

Vedeta ii mai indeamna pe romani sa se cantareasca dupa sarbatorile de iarna si daca s-au ingrasat sa ia imediat masuri. 

"Nu fac pauza din exercitii nici de Sarbatori pentru ca eu sunt dependenta de sport si sportul pentru mine este un stil de viata. Recunosc ca mananc de Sarbatori lucrurile care imi plac, dar am grija sa fac miscare pentru ca imi place, pentru ca miscarea nu este o corvoada pentru mine si sper sa nu devina niciodata", amai declarat Carmen Bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului