Vedete din Romania

#ovidiu lipan tandarica #catalin botezatu #simona gherghe #bianca dragusanu #violeta babliuc

Botezatu nu se hotaraste: Bianca Dragusanu sau Simona Gherghe?

Designerul Catalin Botezatu spune ca nu are timp pentru o relatie acum, dar pentru Simona Gherghe si-ar gasi. Chiar daca se gandeste la realizatoare TV , Bote spune ca el si Bianca sunt inca un "cuplu".

"Nu am timp de o relatie acum. Bianca mi-a reprosat ca nu am timp suficient pentru ea, dar cred ca as fi avut pentru Simona Gherghe daca ar fi raspuns la avansuri. Ea este o femeie frumoasa, are o emisiune de succes, de ce nu?!", a spus Catalin Botezatu la " Un show pacatos ".

Relatia cu Violeta Babliuc pare sa se fi terminat. Designerul a explicat ca Violeta era deranjata de apropierea lui de Bianca Dragusanu si a plecat din apartamentul lui, in timp ce el nu era in tara.

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu vor boteza impreuna copilul jurnalistei Mara Banica, in luna martie. Intrebat de Dan Capatos daca el si Bianca vor merge separati la botez, Bote a raspuns "Noi suntem un cuplu de mult timp".

Mama Biancai crede ca relatia dintre fiica ei si designer nu s-a incheiat, explicand ca cei doi se tachineaza pentru ca mai tin inca unul la celalalt.

"Cine se tachineaza, se iubeste. Catalin si Bianca sunt doi oameni frumosi si destepti. Ma bucur foarte mult pentru realizarile lui. Dumnezeu sa-ti dea sanatate si sa ai parte de tot ce e frumos", a spus mama Biancai, citata de Click.ro.

Catalin Botezatu nu este singurul barbat din showbiz care a pus ochii pe Simona Gherghe. Ovidiu Lipan Tandarica , bateristul trupei Phoenix, a invitat-o la un ceai pe prezentatoarea emisiunii "Acces Direct".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului