Modele unghii

#manichiura 2016 #lac de unghii #oja #modele manichiura

Asa arata manichiura perfecta in 2016! 5 trenduri esentiale

La vremuri noi, trenduri noi. 2016 aduce schimbari si in materie de manichiura. Oja mata este cea care tinde sa capete tot mai mult teren. De asemenea, si unghiile nude.

 

Iata principalele trenduri in materie de manichiura cu care vine noul an:

Unghiile rotunjite

Tendinta a aparut odata cu Saptamana Modei de la New York si a capatat rapid o puternica influenta. Unghiile patrate sunt preferate de multe persoane, insa cele cu colturile rotunjite sunt mult mai sic, mai feminine si chiar mai sofisticate tocmai prin naturaletea pe care o exprima.

Unghiile scurte

 

O alta tendinta puternica este cea pentru unghiile cat mai scurt taiate, aproape ca la scoala. Trendul e dat de femeile care muncesc mult si care cu greu isi pot intretine o manichiura sofisticata. Cu alte cuvinte, nici nu mai trebuie sa treci pe la salon ca sa iti faci manichiura pentru ca in 2016 lucrurile devin tot mai usoare.

Manichiura contrastanta

 

Dupa cum spuneam, 2016 este un an al simplitatii. Modelelor sofisticate le-au luat cele minimaliste, dar care exprima contrastul. Formele geometrice conturate pe unghii nude sau combinatiile total opuse, cum ar fi negrul si rosu, dau manichiurii un farmec aparte.

Unghii cu oja mata

 

Oja mata este, probabil, trendul principal cand vine vorba despre lacurile de unghii. Inca din vara si toamna trecuta tendinta aceasta si-a facut simtita prezenta, insa ea se va impune total in noul an. O varianta ar fi utilizarea unei baze mate, peste care se adauga detalii realizate cu oja lucioasa.

Manichiura frantuzeasca readaptata

 

Manichiura frantuzeasca ne-a intrat atat de mult in obisnuinta incat parca nu mai putem trai fara ea. Creata pentru a scoate in evidenta rafinamentul feminin, acest tip de manichiura se potriveste cu orice tip de tinuta. Designerii ii dau acum un suflu nou, reinventand acest trend, imbogatindu-l. Liniile sunt acum sculpturale si texturile dintre cele mai variate. Linia curba, unita printr-o dunga orizontala este magnifica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare