Mobile

#pret #lansare #smartphone #specificatii #Sony Xperia SL #Sony Xperia L

Sony Xperia SL si Xperia P sosesc in Europa

Sony aduce in Europa doua smartphone-uri noi, care se incadreaza in segmentul mediu, atat in ceea ce priveste specificatiile, cat si pretul. Sony Xperia SL are un ecran de 4,6 inci si o carcasa din aluminiu, in timp ce Sony Xperia L are un ecran de numai 4,3 inci.

Dotat cu un procesor dual-core la 1,7 GHz, Sony Xperia SL are un ecran cu rezolutie HD 720 p si o camera foto de 8 MP, alaturi de spatiu de stocare de 8 GB, care poate fi extins prin card microSD de maxim 32 GB. Sony Xperia SL ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si costa 400 euro in Italia si Olanda si 420 euro in Germania, pret fara abonament.



Sony Xperia L are un ecran mai mic, cu rezolutie de numai 854x480 pixeli, un procesor dual-core la 1G Hz si acelasi spatiu de stocare extensibil si camera foto de 8 MP. Android 4.1 Jelly Bean este preinstalat, iar pretul telefonului fara abonament variaza intre 280 euro (Olanda) si 300 euro (Germania si Italia).

Ambele smartphone-uri Sony vor fi disponibile in Europa incepand cu finalul lunii aprilie si probabil vor ajunge in Romania in mai.




Sursa foto: androidguys.com, indiatimes.com, indiatimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea