Mobile

#convorbiri telefonice #telefon #sms #dimensiuni reduse #Phone Strap 2 #cel mai mici telefon

A fost lansat cel mai mic telefon mobil din lume

Utilizatorii de gadgeturi sunt atrasi de telefoane de dimensiuni cat mai mari, insa acest lucru nu l-a impiedicat pe operatorul de telefonie Willcom din Japonia sa lanseze cel mai mic telefon din lume.

Telefonul se numeste Phone Strap 2 si are dimensiunile 32 x 70 x 10,7. Greutatea acestuia nu depaseste 32 de grame.

Cu toate ca este cel mai mic telefon din lume, acesta are un ecran color, diagonala de 1 inci si o rezolutie de 96 x 64 px.

Au fost eliminate insa multe functii normale pentru un telefon specific secolului 21. Phone Strap 2 nu are functie de redare media, nu are Bluetooth sau camera foto. In schimb, telefonul are implementat un client de e-mail si un port IrDA.


Phone Strap 2 a fost creat pentru utilizatorii de telefoane moderne, care isi doresc si un telefon simplu, de dimensiuni reduse, pe care sa il utilizeze pentru functiile de baza: convorbire si mesaje text.

Phone Strap 2 va fi comercializat, incepand cu sfarsitul acestei luni, momentan doar pe piata japoneza si se va gasi in trei variante de culori: negru, roz si alb.

Sursa foto: techeblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului