Poze mitropolitul kiril

Iata cele mai relevante poze despre mitropolitul kiril de pe acasa.ro

Cele mai citite despre mitropolitul kiril

Colectie de exceptie: Nicolae Steinhardt

Editura Polirom impreuna cu Manastirea “Sfinta Ana” Rohia editeaza impreuna opera integrala a lui Nicolae Steinhardt.

Unde mergem de Inviere in Bucuresti

Sfintele sarbatori pascale din acest an sunt cu atat mai speciale cu cat Lumina Sfanta este aduca chiar de la Ierusalim. In seara zilei de 3 aprilie, Lumina Sfanta va ateriza cu avionul chiar de la Ierusalim si va fi oferita credinciosilor la slujba de Inviere de la ora 00:00 de catre Preafericitul

Ce vizitam azi: Biserica Sfantul Mina

Moastele Sfantului Mina sau Icoana Facatoare de Minuni sunt doar doua dintre atractiile unuia dintre cele mai vechi si importante lacase de cult din Bucuresti. Loc de pelegrinare pentru mii de credinciosi, Biserica SFantul Mina atrage in fiecare an vizitatori de pe alte meleaguri

Cele mai noi despre mitropolitul kiril

Cine este Olena Zelenski, sotia presedintelui ucrainean. Ce studii are si cu ce se ocupa

Daca in urma cu sase zile, putine persoane stiau cine este presedintele Ucrainei, astazi numele Volodomir Zelenski este cunoscut la nivel mondial, dupa ce Rusia a atacat Ucraina. Presedintele Ucrainei a devenit un erou in intreaga lume dupa ce a ramas in tara sa, chiar daca este tinta numarul 1 a lui Vladimir Putin. Zelenski nu a vrut sa fuga din tara sa si a preferat sa ramana alaturi de armata ucraineana si sa lupte pentru apararea tarii sale.

Calendar crestin ortodox, 10 septembrie: 3 mari sfinti pomeniti astazi!

Astazi, 10 septembrie, biserica praznuieste trei mari sfinti. Este vorba despre Sfintele Mucenite Minodora, Mitrodora si Nimfodora. Este zi de post pentru credinciosi, dar si de rugaciune.

Calendar crestin ortodox, 30 august: 3 mari sfinti pomeniti astazi!

Este sarbatoare mare pentru crestini! Astazi, 30 august, biserica praznuieste trei mari sfinti. Este vorba despre Sfantul Ierarh Varlaam, Sfantul Alexandru si Cuviosul Ioan de la Rasca si Secu.