Cele mai citite despre mirela stelea

Testul de glicemie poate preveni diabetul

Diabetul este o boala care dureaza toata viata. Nediagnosticarea diabetului la timp, pentru o persoana cu risc de imbolnavire este o problema majora pentru starea sa de sanatatea. Din fericire, 9 din 10 cazuri de diabet de tip 2 pot fi prevenite, de aceea testul de glicemie este extrem de important

Despre femei cu psihologul Mirela Zivari

O vedem adesea la televizor, in ziare si reviste. Mirela Zivari este psihoterapeut, specialist in psihoterapie rational emotiva, actualmente doctorand in psihologie la Universitatea...

Evenimente de Sfantul Valentin

Fie ca alegi sa iti petreci ziua indragostilor la teatru, cinema sau restaurant, oferta este bogata si pentru toate gusturile.

Cele mai noi despre mirela stelea

S-au deschis inscrierile la seminarul gratuit cu parintele Constantin Necula din cadrul Sun Talks

Parintele Constantin Necula vorbeste sambata, 20 octombrie, la Sun Plaza, in cadrul conferintelor Sun Talks, despre „Datoria fata de cei din jur si fata de noi insine”, despre generozitate, echilibru si armonie, despre cum sa daruiesti si sa iti daruiesti.

"Conversatii profunde" cu preotul Francisc Dobos si parintele Necula la seminariile gratuite Sun Talks

Parintele Francisc Dobos si parintele Constantin Necula vorbesc in aceasta toamna la Sun Plaza despre cum recunoastem si cum traim fericirea, dar si despre cum sa gestionam responsabilitatile fasa de cei din jur si cele fata de sine.

Mirela Vaida, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanta. „Sa ma operez?”

Mirela Vaida abia s-a intors din vacanta pe care a petrecut-o in Delta Dunarii, insa prezentatoare s-a cu o problema de sanatate.