Cele mai citite despre mercedes s-class

Laguna albastra de la Egee: Oludeniz

Aflata la numai 8.5 km departare de Fethiye, Oludeniz este cea mai fotografiata plaja din provincia Mugla si una dintre cele mai faimoase din Turcia.

Tururi si locatii din filme (III): Seria Harry Potter

Un zid de caramida al unui peron de gara prin care dispar doi prieteni, o sala de mese a unei universitati internationale pe deasupra careia plutesc sute de lumanari aprinse, un coridor misterior strajuit de coloane, intr-o veche manastire, asa apare universul lui Harry Potter in seria cu acelasi n

Stil de vedeta: Monica Columbeanu

Casatoria cu Irinel Columbeanu a transformat-o pe Monica Gabor, o fata simpla din provincie intr-un adevarat model pentru tinerele din toata lumea.

Cele mai noi despre mercedes s-class

Editiile de toamna ale celor mai prestigioase reviste britanice, BBC Good Food si BBC TopGear, disponibile la punctele de difuzare a presei

Sfarsitul toamnei aduce in atentia cititorilor, doua dintre cele mai iubite reviste britanice BBC Good Food si BBC TopGear. Asa cum v-ati obisnuit, noile editii au un continut variat, extrem de bine pregatit de catre echipele redactionale. BBC Good Food si BBC TopGear sunt doua reviste prestigioase, cu licenta internationala, al caror continut nisat pe zone de interes ale publicului urban, contemporan, le situeaza in topul celor mai citite publicatii.

Iata ce functii "ascunde" o carcasa pentru cheile auto ale masinii tale!

Fiecare autoturism reprezinta un sistem de o mare complexitate, in cadrul caruia toate piesele componente si accesoriile au propria importanta, contribuind la o experienta placuta la drum si la deplina siguranta a soferului si a pasagerilor.

Povesti fantastice, un film de calatorie si o comedie in a doua saptamana de Cinema in aer liber

Cinematograful itinerant Cinema in aer liber isi continua sezonul de pe Insula Artelor din Parcul Titan si intre 23 – 28 august, cu un film istoric despre anii de tinerete ai lui Ernesto „Che” Guevara, un film romanesc lansat anul acesta , o comedie frantuzeasca bine primita de public si trei filme cu aventuri care mai de care mai fantastice. Proiectiile de film incep la ora 20:30, intrarea este libera iar programul complet este disponibil pe https://cinemainaerliber.ro/.