Medicul raspunde

#medicul raspunde #ridicare sani # marire sani #chirurgie estetica #silicoane #sani

“Silicoanele, indicate pentru ridicarea sanilor?”

“Dupa doua nasteri in ultimii 3 ani, sanii nu mai au aceeasi „conformatie". Practic s-au lasat. Mi-as dori ridicarea lor, fara a fi micsorati, deoarece sunt multumita de marimea lor. Ce imi puteti recomanda pentru ridicarea lor, este posibil fara silicoane? Va multumesc!”, ne-a intreabat Norica Matei, in varsta de 38, din Sucevita.

“Daca volumul gobal al sanilor va  multumeste, se poate face o interventie doar pentru ridicarea si remodelarea sanilor. In aceasta interventie se conserva volumul existent, iar sanul capata o forma anatomica, fara a folosi un implant siliconic. In functie de cat de lasati sunt sanii, cicatricele postoperatorii pot fi in jurul acelei sau se poate prelungi in jos. Recuperarea dupa acest gen de interventie este mult mai rapida si usoara decat dupa o marire cu implant”, explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului