Medicul raspunde

#remedii tantari #medicul raspunde

Medicul raspunde: “Ce remedii contra tantarilor pot folosi in camera copiilor?”

“Am doi copii, care mai tot timpul au ciupituri de tantari pe corp. Ce remedii naturale as putea folosi pentru alungarea insectelor?”, ne intreaba Ana Ion, din Bucuresti.

“Natura ne pune la dispozitie cateva metode simple si naturale, variante mult mai sanatoase la pastilele contra tantarilor, de exemplu, care contin multe substante chimice iritante, alergice, chiar nocive pentru organismul nostru.

Anumite arome puternice, neplacute pentru insecte, in special pentru tantari, pot ascunde mirosul pielii, tinandu-i departe de noi. Iata care sunt plantele si prin ce metode puteti pacali tantarii:

  • Instilati, in lampa de aromoterapie, cinci picaturi de ulei esential de eucalipt, de lavanda, de musetel, de cimbru, de citronella sau de bergamota. Aceste uleiuri nu vor permite tantarilor sa intre in camera.

  • Din cate s-a observat, tantarii se feresc de aroma de levantica, deci puteti pune la geam un ghiveci cu aceasta planta sau flori de levantica uscata intr-un bol, oriunde in camera. De asemenea, levantica tine la distanta moliile si mustele”, explica  expertul Acasa.ro dr Ruxandra Constantina, medic specialist medicina familie, competenta apifitoterapie, biorezonanta, iridologie, in cadrul clinicii Medica RD Esthetic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare