Medicul raspunde

#operatie sprancene #ridicare sprancene #inaltare sprancene #medicul raspunde #operatii estetice

“Cum pot fi ridicate sprancenele?”

“Exista vreo procedura pentru inaltarea sprancenelor? Se poate face lifting doar la frunte?”, ne-a intrebat Claudia Ivan, in varsta de 51 de ani, din Bucuresti.

“In functie de gradul in care zona sprancenelor este lasata, sunt mai multe tehnici chirurgicale. Daca se doreste ridicarea zonei centrale a sprancenelor, se poate face impreuna cu liftingul intregii frunti. Pentru aceasta operatie se face o incizie in par, in partea centrala a fruntii. Daca se doreste ridicarea partii alterate a sprancenelor, exista mai multe tehnici chirurgicale in care se fac incizii in partile laterale ale fruntii, intotdeauna in zona cu par. In urma interventiei se face o ridicare maxima a fruntii si sprancenelor, urmand ca forma finala sa fie atinsa la 2-3 saptamani dupa operatie”, explica explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului