Medicul raspunde

#pometi acid hialuronic #pometi proeminenti #pometi #acid hialuronic

Cum pot avea pometi mai proeminenti?

“Am 19 ani si mi-as dori pometi mai proeminenti. Acidul hialuronic este o solutie buna in cazul meu? Daca da, la cat timp trebuie sa recurg la el si cat costa aceasta procedura la cabinetul dumneavoastra?”, ne-a intrebat Oana Popa.

 

“Pentru marirea pometilor exista doua tehnici principale. Una ar fi injectarea de acid hialuronic. Aceasta este o tehnica neinvaziva, se face in cabinetul medical, nu necesita anestezie. Costa in jur de 500 de euro si trebuie repetata la 1 an.

O alta tehnica foarte buna pentru marirea volumului pometilor este transferul de grasime proprie. Aceasta se face cu anestezie locala, in sala de operatie. Grasimea extrasa se poate folosi pentru a mari sau restabili volumul oricarei zone din corp. Operatia dureaza 30-45 de minute. Din grasimea injectata o parte (25-30% ) se resoarbe, dar restul ramane pe loc ca un tesut propriu al corpului pentru foarte mult timp. Poate fi nevoie doar de un retus in 3-6 luni, apoi volumul se pastreaza pentru 5-6 ani. Pretul unei asemena interventii este 600-800 de euro", explica expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Sursa foto: violetgrey.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului