Media

#vocea romaniei #declin Pro TV #disparitii emisiuni #emisiuni divertisment

"Vocea Romaniei" dispare din grila Pro TV. Inlocuiri-surpriza si in cazul altor emisiuni de divertisment

In aceste zile, televiziunile Pro TV si Antena 1 sunt in mari focuri. Vedetele pleaca de la un post la altul, mai ales ca in ultima perioada se tot zvoneste ca imperiul Pro este pe punctul de a se prabusi. Antena 1 este pe faza si face oferte de nerefuzat celor mai indragite vedete Pro. Iata mutarile surprinzatoare pe care le pregatesc televiziunile rivale.

 

Horia Brenciu pleaca la Antena 1

Indragitul prezentator TV Horia Brenciu a parasit emisiunea "Vocea Romaniei", de la Pro TV, pentru show-ul "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Brenciu ii va lua locul cantaretei Delia Matache, care va ramane doar in juriul emisiunii "X Factor".




Reprezentantii Antena 1 au explicat ca aceasta mutare a fost necesara deoarece filmarile acestor doua productii au fost programate in acelasi timp, iar Delia nu putea fi in doua locuri.




Potrivit unor surse din cadrul Intact, de la emisiunea "Te cunosc de undeva" va pleca si Pepe, insa nu se stie deocamdata la ce show.

Surpriza Pro TV pentru "Vocea Romaniei"

Postul Pro TV pregateste si el surprize. Primul nume vehiculat in locul lui Horia Brenciu este Mihai Traistariu, potrivit ziarulring.ro. Totusi, Mihai Traistariu a declarat ca nu a primit nicio oferta oficiala de la Pro TV, insa a aflat si el ca producatorii din Pache Protopopescu s-au gandit la el.

"Pana pe 6 aprilie am contract cu TV Neptun. Dupa aceasta data pot semna cu oricine. Normal ca ma tenteaza oferta de a fi in juriu, dar nu am primit nicio propunere in acest sens, desi neoficial multa lume mi-a spus ca as fi in carti. Daca va pleca si Loredana, cum se vehiculeaza, cred ca cea care ar merita sa fie in locul ei ar fi Nico sau Luminita Anghel", a marturisit Mihai Traistariu.




De asemenea, Pro TV nu se gandeste doar la schimbarea membrilor juriului, ci a intregului format.

Potrivit paginademedia.ro, "Vocea Romaniei" se va transforma din toamna in "Voice Kid's".

"Pro TV va difuza din aceasta toamna o noua versiune a show-ului Vocea Romaniei - Voice Kids. Vom comunica noua componenta a juriului cand va incepe Campania de promovare pentru noul show", a declarat unul dintre PR-ii Pro TV Lucia Antal, citata de paginademedia.ro.

Al patrulea show cu copii

"Voice Kids" va fi a patra emisiune cu copii cu care se razboiesc televiziunile. Prima a aparut la Antena 1, "Next Star", a doua este "Junior Chef", un show culinar cu copii, si a treia va fi "KidSing", pentru care Kanal D a inceput deja preselectiile.

Dan Negru nu se mai pune cu blondele

Si Dan Negru se alatura vedetelor care parasesc emisiunile de top. Prezentatorul a anuntat ca show-ul "Te pui cu blondele" va fi scos din grila de programe de divertisment a Antenei 1.

"In seara asta inchei un drum, probabil. Ultima editie de Blonde. "Te pui cu blondele" e showul fanion al Antenei 1, alaturi de Next Star. Doar "Romanii au talent" ne-a depasit in audiente sezonul asta. In rest, NICIO premiera tv nu a facut audiente mai mari in 2014!", a scris Negru pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea