Media

# emisiune copii # virgil iantu emisiune #virgil iantu

Virgil Iantu revine cu o noua emisiune pentru copii. Unde va putea fi urmarita

Virgil Iantu revine in forta! Realizatorul TV va lansa online o noua emisiune pentru copii, similara cu celebra emsiune Copiii spun lucruri trasnite, pe care a prezentat-o cu ani in urma si care a avut un mare succes. 

Emisiunea se va desfasura online incepand cu 1 iunie, o surpriza pentru Ziua Copilului. Castingul va avea loc pe 21 aprilie, în Bucureşti, iar părinţii pot înscrie copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani. Emisiunea se va numi „Copiii spun ... cu Virgil Ianţu” şi se va difuza o dată pe săptămână. 

„Foarte multă lume m-a întrebat de ce nu mai fac emisiuni cu copii. În contextul actual, nu ştiu să existe (nici măcar online) genul ăsta de emisiune. Cred că trebuie să ne uităm şi spre copii şi să îi ascultăm mai mult.

Ne fac bine întâlnirile cu copiii şi, având în vedere experienţa avută, simt că e un moment bun să aduc în prim-plan un asemenea format.

Emisiunea este online. Acum suntem în casting, o să facem mai multe zile de casting. Le facem respectând normele ce ţin de distanţare. E o energie foarte frumoasă în echipă. De emisiune se ocupă Romanian Artists Agency, e agenţia cu care eu lucrez.

I-am cooptat şi pe colegii cu care am făcut emisiunea pe vremuri. Suntem cam aceeaşi echipă.

Emisiunea se numeşte Copiii spun ... Cu Virgil Ianţu şi este o îmbinare a emisiunilor pe care le-am făcut eu. Se va difuza o dată pe săptămână (deocamdată nu am stabilit ziua). O să anunţăm totul pas cu pas. Întâi să facem castingul şi vedem atunci ce şi cum.”, a declarat Virgil Iantu, pentru paginademedia.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea