Media

#mircea radu #iuliana tudor #vedete tvr #vara pe val #adelin petrisor

Vedetele TVR aduc "Vara pe val"

Vedete precum: Mircea Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrisor, Tudor Furdui, Cristi Mindru, Cristina Soloc, Marian Marin, Costea Lupescu, Dalia Pusca, Dorina Florea, alaturi de artisti cunoscuti cum ar fi: Dan Helciug, Dana si Florin de la Hi-Q, Jo (Ioana Anuta), Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Ovidiu Niculescu, Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Pauna, Gabriel Fatu, Renée Santana si multi altii aduc "Vara pe val" la TVR.

Din 6 iulie, telespectatorii TVR vor urmari un program estival maraton, transmis pe mai multe tronsoane si mai multe posturi, in direct de la malul marii. Timp de 6 saptamani, TVR 1 si TVR 2 se vor afla intr-o competitie amicala, din care telespectatorii vor iesi cei mai castigati. Ei vor putea urmari programe de divertisment estival pe ambele posturi, in fiecare zi, vor castiga premii substantiale participand la concursuri pe plaja sau din fata micilor ecrane, tot ei fiind si cei care vor decide, saptamanal, castigatorul. Vara pe val este, totodata, si un pretext pentru descoperirea de noi talente si colaborarea cu vedete care isi vor gasi locul in programele TVR din grila de toamna.

Pe parcursul celor 6 saptamani, show-ul Vara pe val va avea cate trei segmente pentru fiecare zi, de luni pana vineri, atat la TVR 1 cat si la TVR 2, precum si o editie de final de saptamana, difuzata in simulcast, in care aflam castigatorii saptamanii precedente. La TVR, telespectatorii vor fi in legatura cu marea, soarele si distractia in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 09.00 (TVR 1) si 10.00 (TVR 2), de la ora 17.00 (TVR 1) si 17.30 (TVR 2) si seara, de la ora 22.00 (TVR 1) si 23.00 (TVR 2). Sambata, de la ora 22.10, asistam la „seara pedepselor”, doua ore de transmisiune live, in simulcast la TVR 1 si TVR 2. De altfel, transmisiunile de pe ambele canale vor putea fi urmarite de romanii din intreaga lume pe TVR International si online, pe TVR+.

Echipele fiecarui post TV vor „manageria” cate o plaja din Mamaia si vor incerca sa propuna programe cat mai atractive atat pentru cei de pe plaja, cat si pentru cei de acasa, din fata micilor ecrane. La finalul concursului, echipa care a reusit sa gestioneze cel mai bine plaja si va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va fi declarata castigatoare.

Lansarea programului Vara pe val se transmite sambata, 6 iulie, de la ora 22.10, in simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR International si online, pe TVR+.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea