Media

# Generatia urmatoare #Vanatorii de mituri #documentar

Vanatorii de mituri: Generatia urmatoare – un documentar ce nu trebuie ratat

Incepand cu 23 noiembrie, de la ora 21:00, in fiecare joi poti urmari serialul-documentar "Vanatorii de mituri: Generatia urmatoare", pe Discovery Chanel.

Seria "Vanatorii de mituri: Generatia urmatoare" urmareste candidati fara teama, dar inarmati cu unelte de constructori, cunostinte stiintifice solide si nervi de otel. Ei sunt gata sa fie evaluati in fiecare saptamana, in timp ce verifica legende urbane.

"Vanatorii de mituri: Generatia urmatoare" marcheaza inceputul unei noi epoci pentru acest program, pe masura ce prezentatorul Kyle Hill ii aduce in fata publicului pe concurenti si miturile pe care vor incerca sa le demonteze in fiecare saptamana.

Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentreaza pe abilitatile de constructori ale participantilor, altele le testeaza cunostintele stiintifice; unele le pun la incercare ingeniozitatea, iar altele se bazeaza pe tenacitate – dar toate au acelasi obiectiv: sa confirme sau sa infirme noi mituri.

Cu alte cuvinte, vanatoarea de mituri continua, aducand in prim-plan curiozitatea, setea de cunoastere si dorinta de a experimenta, care au fost componentele definitorii ale seriei originale. Iata care sunt episoadele pe care le poti urmari in perioada urmatoare!

1. Scaunul care te catapulteaza

Constructori de elita intra in competitie pentru a deveni noua generatie din echipa vanatorilor de mituri. Astazi, ei testeaza doua povesti cam greu de crezut: scaunul care poate fi catapultat in lateral si celebrul scandal al mingilor de fotbal din NFL umflate insuficient – ‘Deflategate’.

2. Pictura cu explozibil

Concurentii ramasi se ocupa de mitul care sustine ca se poate picta cu explozibil, apoi testeaza teoria conform careia alcoolul ar incuraja creativitatea.

3. Focuri de arma trase "in orb"

Au fost eliminati doi concurenti, iar ceilalti incearca acum sa faca o ambarcatiune din carton. in plus, candidatii isi testeaza maiestria la tir, caci verifica un mit despre cum poate cineva sa traga la tinta daca se ghideaza doar dupa sunete.

4. Razbunarea acului din carul cu fan

Cei sapte concurenti ramasi reiau mitul despre "acul in carul cu fan" si incearca sa imbunatateasca tehnicile folosite initial de echipa.

5. Provocarea "Echipei de soc"

Constructori de elita se intrec in dorinta de a intra in echipa "Vanatorilor de mituri". Noua generatie isi incearca mana cu mituri noi, dar reia si cateva preferinte mai vechi ale publicului.

6. Aterizare in stil Hollywood

E posibil sa escaladezi o cladire folosind niste aspiratoare? E capabil un amator sa piloteze un avion si sa aterizeze, daca primeste doar instructiuni prin radio? Echipa isi propune sa afle raspunsurile.

7. Inca o masina pentru spioni

Concurentii trebuie sa construiasca o masina pentru spioni, care sa poata "orbi" un vehicul care o urmareste. in plus, ei trebuie sa petreaca sase minute intr-un sicriu deschis, plin cu serpi, sobolani si viermi.

8. Marea finala exploziva

Concurentii ramasi in cursa se ocupa de cele mai dificile mituri de pana acum: o racheta-incalzitor de apa si o proba de pasit pe apa. Aflam apoi cine sunt castigatorii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea