Media

#val de concedieri #antena stars

Val de concedieri la Antena Stars. Ce vedete au fost date afara

Anul 2022 vine cu o serie de schimbari la Antena Stars. La finalul anului, mai multe vedete au fost anuntate de sefi ca au ramas fara job. Antena Stars a renuntat la o seri de show-uri, care devenisera cunoscute si rulau de mai multi ani.

 

Potrivit fanatik.ro, Antena Stars a renuntat la emisiunea Star Matinal, show-ul prezentat de Ameri Nasrin si de Dima Trofim. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie ar fi faptul ca aceasta emisiune impartea publicul cu emisiuea Neatza, prezentata de Razvan si Dani.

Conform aceleiasi surse, Ameri a fost deja ofertata de Antena pentru un alt proiect, insa vedeta nu ar fi dat inca un raspuns clar sefilor.

La fel a patit si Armin Nicoara, ”Regele Saxofonului din Banat”, cel care, alaturi de iubita lui, cantareata Claudia Puican, aveau un reality-show in care isi prezentau viata printre concerte si distractie. 

”Am fost anuntati ca nu vom mai face show-ul. E adevarat, inainte, noi am vorbit cu producatoarea noastra, i-am spus ca ne este destul de greu sa mergem si la cantari, la petreceri, sa si filmam… Nu stiu cum au fost audientele show-ului, nu stiu daca de aceea s-a renuntat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune ca suntem suparati, ne era destul de greu sa facem fata la programul incarcat. 

Fara emisiunile de la Antena Stars au ramas si Brigitte si Florin Pastrama si Armin Nicoara si Claudia Puican. In schimb, Ana Morodan va avea propriul show, unde isi va expune viata si afacerile.

Nu doar la Antena Stars au fost facute schimbari, ci si la Antena 1. Se pare ca prezentatorul Cosmin Selesi a fost si el pus pe tusa de la emisiunea Te cunosc de undeva. El a ajuns la Pro TV, unde a filmat Protevelionul.

De altfel,  multi din echipa emisiunii ”Te cunosc de Undeva”, care a fost difuzata timp de 16 sezoane, au inceput sa isi caute de lucru, vedetele de acolo ramanand fara cea mai mare sursa de vizibilitate publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea