Media

#kanal d #program kanal d # vacanta terapie

Vacanta si terapie, un nou show despre romani simple tratati in conditii VIP

Din 10 martie, de la ora 15:45, Kanal D lanseaza “Vacanta si terapie”, un reality-show medical, in care pacienti romani au parte de servicii medicale gratuite la cele mai renumite clinici din Turcia.

Protagonistii emisiunii “Vacante si terapie” sunt oameni obisnuiti care sufera de diferite afectiuni medicale sau solicita interventii chirurgicale de ordin estetic. Acestia beneficiaza de tratamente complete la cele mai inalte standarde, in saloane VIP ale celor mai bune clinici medicale de specialitate din Istanbul.

 Emisiunea “Vacanta si terapie” are si o componenta turistica, pacientii vizitand, in timpul sederii in Istanbul, cele mai importante obiective turistice ale orasului. Mai mult, atat pacientii cat si insotitorii acestora, membrii familiei sau prieteni, vor avea posibilitatea de se delecta cu preparate specifice bucatariei turcesti.

Pe parcursul emisiunii, vom urmari povestile de viata ale unor romani obisnuiti, vom asista la situatii emotionante prin care trec acestia si vom vedea, pas cu pas, modalitatea de rezolvare a problemelor lor de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea