Media

#show #vocea romaniei #dezvaluiri Vocea Romaniei

Un nou scandal la "Vocea Romaniei"

Dupa scandalul cu concurentul Muneer Al Obeidii, care ar fi ajuns la emisiunea "Vocea Romaniei" pe piele, un alt participat a facut dezvaluri despre cum decurg lucrurile in cadrul acestui show.

Giulio Vasilescu sustine ca a participat la emisiunea "Vocea Romaniei" cu o melodie pe care a cantat-o foarte bine, insa, producatorii show-ului l-au obligat sa cante o alta piesa care l-a dezavantajat, fapt ce a dus la eliminarea sa din concurs, deoarece niciunul dintre jurati nu si-a intors scaunul.




De asemenea, Giulio a sustinut ca nu este singurul concurent care a fost pus in aceasta situatie si ca au mai existat numeroase cazuri si ca producatorii intervin in ultimul moment, daca au ceva in plan sau nu vor un anumit concurent.

"Ei m-au obligat sa cant ceva care sa ma dezavantajeze, la fel cum au patit si altii", a declarat Giulio Vasilescu pentru bloggerul Bogdan Daraban.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea