Media

# Nat Geo People #nou post TV #post tv

Un nou post TV in Romania, din septembrie

National Geographic Channels International (NGCI) anunta astazi lansarea canalului Nat Geo People in Romania, incepand cu 1 septembrie 2015.


Nat Geo People este cel mai nou brand din famila NGCI si prezinta telespectatorilor povesti adevarate si impresionante ale unor oameni reali din diverse colturi ale lumii. 

Dupa succesul lansarii in Danemarca, Germania, Italia si Turcia, Nat Geo People se pozitioneaza ca parte integranta a familiei Nat Geo, adresandu-se in principal unui segment de public feminin, ce completeaza perfect profilul principal masculin al National Geographic Channel, Nat Geo Wild ramanand o sursa de documentare despre natura si viata animalelor salbatice in mediul lor natural.  

"Nat Geo People ajunge in Romania cu o abordare noua a continutului documentarelor, bazat pe experiente emotionante ale unor oameni obisnuiti", dupa cum declara Carlos Ortega, SVP FOX International Channels pentru Europa Centrala si de Est.

Sursa foto: becomingminimalist.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea