Media

#show-uri de talente #America's Got Talent #Vocea Rusiei #Nargiz Zakirova #Amira Willighagen

Top 3 momente spectaculoase din cadrul show-urilor de talente

Show-urile de talente au devenit unul dintre cele mai populare si de succes proiecte ale televiziunilor din intreaga lume. Emotia, sensibilitatea, amuzamentul si spectacolul care se creeaza in cadrul acestor emisiuni-concurs au cucerit rapid publicul din intreaga lume. De asemenea, aceste show-uri reprezinta si una dintre cele mai usoare maniere de a-ti exprima si face cunoscut talentul, dar si o buna rampa de lansare in lumina reflectoarelor. Iata top 3 momente spectaculoase din cadrul show-urilor de talente de anul acesta din intreaga lume.

1. Nargiz Zakirova, de la "Vocea Rusiei"

Nargiz Zakirova este o tanara artista americana de origine uzbeca care a cucerit in doar cateva minute publicul si juriul emisiunii "Vocea Rusiei". Tanara are o voce dumnezeiasca, insa socul juriului a fost insa la vederea acesteia. Nargiz este o fire nonconformista, cu un look extravagant si foarte rebel, ceea ce o face si mai interesanta.

Nargiz a emigrat in SUA in anii '90, deoarece, din cauza stilului sau excentric, la ea acasa nu putea sa se afirme in muzica.

2. Amira Willighagen, fetita de 9 ani care a invatat sa cante singura opera

Amira Willighagen, o fetita in varsta de doar 9 ani, a lasat masca juriul de la "Holland's Got Talent" cand a inceput sa cante. Micuta a cantat o piesa de opera, "O mio babbino caro", a lui Giacomo Puccini, ca o adevarata soprana. Socul a fost si mai mare in momentul in care fetita a marturisit ca a invatat sa cante singura, ambitionata de talentul fratelui sau.

"Fratele meu, Vincent, canta la vioara, asa ca am vrut sa fac si eu ceva si m-am gandit sa cant. Mi s-au parut foarte frumoase cantecele de opera si atunci am inceput sa cant", a marturisit micuta.

 

3. Anna Christine

Anna Christine are doar 10 ani, este din Nevada, insa din primele minute in care a urcat pe scena de la "America's Got Talent", micuta a reusit sa impresioneze cu vocea sa milioane de oameni.

Juratii au ramas muti de uimire, numind-o pe micuta deja un superstar. Anna a ales, de asemenea, o piesa destul de grea, "House of the rising sun", de la Animals.


Sursa foto: sisak.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea