Media

#pro tv #dansez pentru tine #romanii au talent #emisiuni Pro TV

Tensiuni la cote maxime in Pro TV! "Dansez pentru tine" si "Romanii au talent" dispar de pe micul ecran?

Viitorul trustului Mediapro pare din ce in ce mai sumbru. Panica s-a instalat printre angajati, mai ales ca reprezentantii Pro TV sunt hotarati sa reduca drastic cheltuielile. Primele vizate sunt marile productii "Dansez pentru tine", "Romanii au talent" si "Serviti, va rog!".

Stefan Banica Jr, hotarat sa renunte la "Dansez pentru tine"

In cazul in care sefii de la Pro TV se vor gandi sa taie cheltuielile, Stefan Banica Jr va parasi fara sa stea pe ganduri emisiunea "Dansez pentru tine", mai ales in cazul in care salariul sau va fi afectat.

Totusi, sefii de la Pro TV nu vor sa renunte la serviciile cantaretului, care ar incasa 30.000 de euro pentru fiecare sezon "Dansez pentru tine", si l-au chemat la renegocieri.

"Sefii PRO i-au transmis sa vina la renegocieri, pentru ca nu-i mai pot plati acelasi salariu ca si pana acum. Banica insa nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Nu numai ca nu s-a dus la negocieri, dar vedeta a transmis ca, daca i se va lua un singur cent din cat castiga in momentul de fata, va lasa balta emisiunea «Dansez pentru tine», productie al carei viitor este, oricum, incert”, au dezvaluit, pentru libertatea.ro, surse din cadrul Pro TV.

Iulia Vantur nu stie nimic

Coprezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", Iulia Vantur, a marturisit ca pana acum nu a auzit niciun zvon ca show-ul ar putea fi scos din grila de programe din aceasta toamna. Totusi, Iulia Vantur a declarat ca nu isi face griji pe plan financiar, deoarece este implicata in mai multe proiecte.

"Sincer, nu am auzit aceasta varianta. Eu lucrez cu Pro TV. Am mai multe proiecte de suflet in sertar, insa nu sunt gata pentru a fi puse pe masa... Despre ce este vorba? Sunt proiecte personale, dar si planuri legate de televiziune. Ba chiar si de teatru. Am multe de facut, nu-mi fac griji”, a marturisit Iulia Vantur.

"Romanii au talent" dispare din mai?

Toate emisiunile de succes de la Pro TV sunt puse sub semnul intrebarii. Nimeni din cadrul televiziunii nu stie exact daca acestea vor mai continua, mai ales ca pana acum nu s-a stabilit niciun buget sau proiect in acest sens, lucruri ce altadata erau puse la punct pana in acest moment.


"Pana la sfarsitul lunii aprilie mai sunt live-urile pentru «Romanii au talent», sezonul actual. Dar, de la inceputul lunii mai nu se stie ce se va intampla cu emisiunile care au adus atata audienta postului nostru. Se termina toate proiectele si nu sunt in pregatire altele, asa cum ar fi normal pentru perioada asta a anului. Nu s-au facut bugete pentru plecari in caravana, pentru salariile vedetelor. Adica nu s-au mai dat bani ca in alti ani...", au dezvaluit aceleasi surse din Pro TV.

"Las Fierbinti", la Antena 1

Vedete de renume au parasit deja trustul Mediapro imediat ce zvonurile prabusirii au aparut. Horia Brenciu si "Serviciul Roman de Comedie" s-au mutat la Antena 1, producatori precum Ruxandra Ion, Iura Luncasu sau Andrei Boncea au plecat la Prima TV, iar actorii Octavian Strunila, Doinita Oancea si celebra cantareata Loredana Groza vor aparea intr-un nou serial ce va fi difuzat la Kanal D.

Dupa toate aceste migrari, Pro TV ar putea primi o noua lovitura. Echipa superproductiei "Las Fierbinti" este in negocieri avansate cu Antena 1, unde ar putea fi difuzata din toamna, potrivit click.ro.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea