Media

#vedete jungla #sunt celebru scoate-ma de aici #emisiune pro tv #africa de sud #jungla

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" se filmeaza la Buftea?

Inca de la prima difuzare a emisiunii de la Pro TV filmate in jungla, "Sunt celebru, scoate-ma de aici”, telespectatorii si-au pus semne de intrebare privind locul unde se desfasoara show-ul, multi fiind convinsi ca este vorba despre studiourile de la Buftea.

 

Realitatea este ca vedetele ajunse jungla si supuse la probe care nu s-au mai vazut pana acum sunt intr-adevar in Africa, dar intr-o rezervatie naturala. Mai aproape sunt mall-urile si hotelurile de 5 stele decat jungla adevarata, scrie Wowbiz.ro.

Mai precis, la vreo 60 km in zona orasului Nelspruit, in apropiere de Parcul National Kruger din sud-estul statului, unde  jungla lipseste cu desvarsire. Ea se afla la sute de kilometri mai la nord, in zona tropicelor.

In zona in care au loc filmarile sunt preponderent stepe cu ierburi rare, tufisuri si asociatii de plante suculente (aloe). Tocmai de aceea, animalele din jungla apar doar in momentele de tranzit din emisiune. In schimb, nu lipsesc cateva zeci de resorturi, unele de 5 stele cu piscina si jacuzzi, care se afla in cadrul Parcului National Kruger, un mall, Nelspruit, sau chiar luxosul stadion de 40.000 de locuri din localitate, inaugurat in 2010 cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Sursa foto: themistingcompany.co.za

Aceeasi controversa privind locatia unde se filmeaza show-ul a existat si in Australia. Pentru a lamuri misterul, o publicatie din Australia a trimis un reporter la fata locului si a constatat ca in zona nu e pic de jungla. „Am fost acolo si pot sa va asigur ca nu exista jungla. La sud de Kruger e o vegetatie ceva mai bogata, dar daca vrei jungla trebuie sa mergi la tropice”, a explicat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea