Media

#platou stiri #studio stiri #andreea esca # stirile pro tv

Schimbari majore in stirile prezentate de Andreea Esca

Incepand de duminica, 30 august, Andreea Esca va prezenta stirile intr-un nou studio. Noul platou al stirilor PRO TV are in spate tehnologie de ultima generatie, menita sa ofere o experienta vizuala inedita si interactiva.

Noul studio este dotat cu video wall-uri care permit afisarea fotografiilor, a textelor si a transmisiunilor live, ecrane interactive, o grafica noua, minimalista si moderna sunt cateva dintre elementele care vor transpune telespectatorii direct in mijlocul actiunii.

“Sunt mandra sa fac parte din cea mai buna echipa de stiri din Romania, care a reusit sa realizeze campanii care au salvat vietile oamenilor, au impartasit cu telespectatorii povesti reale de viata, au aratat exemple de oameni demne de urmat si au inspirat. Acum, o data cu lansarea noului studio de stiri, alte povesti minunate vor ajunge la telespectatori intr-o forma ce are la baza o multime de inovatii tehnologice. Dupa cum stiti, PRO TV a fost intodeauna un pionier, nu numai din punct de vedere al continutului, ci si al elementelor grafice care sunt parte importanta a transmisiunilor live. Pentru noi este important sa fim mereu inaintea vremurilor si sa gasim cea mai spectaculoasa modalitate de a transmite informatiile publicului nostru.”, a declarat Andreea Esca.

Stirile PRO TV au castigat in ultimii 20 de ani increderea telespectatorilor, devenind cel mai urmarit jurnal de stiri din Romania, iar dedicarea, profesionalismul, credibilitatea, impartialitatea echipei si a materialelor prezentate au fost rasplatite prin castigarea unui premiu Emmy la categoria stiri, fiind prima televiziune din Estul si Centrul Europei care a castigat aceasta distinctie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea