Media

#pro #Pro TV Magazin #revista Pro TV Magazin

Pro TV renunta la un proiect de succes

Trustul Pro TV vine in ultima perioada numai cu vesti surprinzatoare. Dupa demisia lui Adrian Sarbu, Pro TV renunta si la un proiect de succes, cu care a debutat inca de la lansarea postului.

Pro TV a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca renunta la editia tiparita a revistei "Pro TV Magazin", dupa 17 ani de la lansarea acesteia pe piata. Reprezentantii Pro TV au precizat ca revista nu se va inchide de tot si ca va continua ca un proiect online.

"Din 15 octombrie, Mediafax Group renunta la editia tiparita a Pro TV Magazin urmand a se concentra pe lansarea, in online, a unui nou proiect media. Editia de saptamana viitoare a celui mai citit ghid TV din ultimii 16 ani va fi una de colectie.

Echipa PRO TV Magazin merge mai departe cu un proiect fresh, menit sa raspunda cerintelor publicului nostru de a fi mereu conectat la tot ce e nou. Editia din 14 octombrie este una speciala, in care am pus mult suflet si daruire. Dorim ca prin aceasta sa multumim publicului care de 16 ani ne-a urmarit saptamana de saptamana si pe care ni-l dorim aproape in noua provocare", a declarat Nicoleta Nicolae, redactor-sef "Pro TV Magazin".

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea