Media

#clipa de fericire #grila de toamna #Las fierbinti #Masterchef #vocea romaniei #pro tv #toamna # visuri la cheie

PRO TV promite o toamna plina de surprize

Postul de televiziune POR TV a trecut la grila de toamna si le promite telespactatorilor emisiuni si filme de nerefuzat. In grila postului revin emisiuni consacrate sar si formate noi.

“In aceasta toamna, suntem mandri sa anuntam o grila puternica, in care am pregatit o combinatie de programe, continut de calitate, productii deja consacrate pentru publicul nostru, dar si formate noi. De luni pana duminica, le vom oferi romanilor productii locale gandite pentru toate gusturile: talent show-uri de mare anvergura (Vocea Romaniei), real life enertainment (Visuri la cheie si Clipa de fericire), cooking (MasterChef) si cel mai de succes serial romanesc al ultimilor ani, Las Fierbinti. Continutul achizitionat completeaza aceasta reteta si adauga savoare, prin intermediul filmelor si al serialelor care au inregistrat un succes rasunator la nivel international. Vom avea o toamna spectacol, cu productii stralucitoare, visuri implinite, povesti ce depasesc imaginatia, programe de calitate si continut unic.”, a adaugat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

In fiecare zi, de luni pana duminica, cea mai urmarita emisiune de stiri din Romania, stirile PRO TV, le aduce telespectatorilor informatii de incredere, din noul studio dotat cu tehnologie de ultima generatie.

Cea mai urmarita competitie culinara din Romania, MasterChef, revine la PRO TV cu sezonul numarul sase! Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti sa porneasca intr-o noua calatorie culinara alaturi de concurenti, pentru a descoperi urmatorul MasterChef al Romaniei, din data de 14 septembrie, ora 20:30!

Visuri la cheie, productia care a schimbat vieti, se pregateste sa revina cu un nou sezon plin de emotie si speranta, in fiecare miercuri, de la 20:30, incepand cu 23 septembrie.

Cel mai urmarit serial de comedie din Romania, Las Fierbinti, revine din toamna cu sezonul opt, incepand cu 24 septembrie, ora 20:30. in fiecare joi, Celentano, Bobita, Gianina, Giani si toata gasca de fierbinteni vor trece timp de doua ore prin aventuri si intamplari pline de umor.

Vineri e Vocea Romaniei! Pe 18 septembrie, de la 20:30, va incepe un sezon incendiar, in care competitia e mai dura ca oricand. Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au format echipele si se pregatesc intens! Lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei se va da intr-un decor spectaculos si cu reguli noi, care vor duce show-ul la un nou nivel.

PRO TV lanseaza o emisiune noua, Clipa de fericire! in aceasta toamna, Amalia Enache, gazda emisiunii, aduce in fata oameni cu povesti de viata impresionante, carora li se vor indeplini dorinte si le vor fi oferite momente de bucurie. Pentru acestia, Amalia si echipa au pregatit o multime de momente surprinzatoare, intr-o emisiune care celebreaza faptele bune si optimismul!

Filmul PRO aduce actiunea, drama, suspansul si comedia! In fiecare sambata si duminicaromanii pot viziona filme precum: Expandables 3, Avengers, Iron Man 3, The Hobbit: The Desolution of Smaug, The Lone Ranger, Men in Black 3, The Amazing Spider Man, X-Men: First Class, Rise of the Planet of Apes or Hercules.

Serialul PRO revine in aceasta toamna cu titluri importante precum: House of Cards, Blacklist si Homeland.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea