Media

#ascensiune Pro TV # visuri la cheie # povesti de viata #pro tv #dragos bucur

Pro TV isi revine. Prima emisiune din grila de toamna, lider de audienta

Romanii sunt din ce in ce mai receptivi la problemele semenilor. Ca drept dovada, povestea prezentata in cadrul primei emisiuni “Visuri la Cheie”, de la Pro TV, prezentata de Dragos Bucur, a tinut in fata televizorului peste 2 milionae de romani. Astfel, Pro TV a ajuns astfel lider de audienta. 

 

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider detasat de audienta cu o cota de piata de 30.2% si 13.8 puncte de rating, de trei ori mai mult fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 10.4% si 4.7 puncte de rating. 

In cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 10.3 puncte de rating si o cota de piata de  19.5%, fata de 7.3 puncte de rating si 13.9% cota de piata inregistrate de postul clasat pe locul  doi. 

La nivel national, emisiunea difuzata de PRO TV a inregistrat 11 puncte de rating si o cota de  piata de 21.3%, urmatorul post clasat obtinand 7.4 puncte de rating si 14.4% cota de piata. 

 

Primul vis implinit 

Uliesti este prima localitate in care Dragos Bucur a pus umarul la implinirea unui vis, cu ajutorul  de comunitatii si al echipei sale.

Maria Moldoveanu, o mama care isi creste singura cele doua  fetite, a renuntat la viata de la oras pentru a-i oferi Yasminei, fiica sa cea mare, o sansa de  insanatosire. Mediul agitat din Bucuresti nu era prielnic pentru un copil de doar cativa ani  care suferea de tulburari psihice.

Parasita de barbat, Maria s-a vazut nevoita sa aiba grija de o  locuinta si de cele doua fetite, intr-un mediu cu totul nou. A infruntat singura ierni, problemele  create de rozatoare, explozia unei sobe sau lipsa apei curente.

Maria este o luptatoare, o mama  devotata care a renuntat la sportul pe care il practica la nivel de performanta pentru a oferi  copiilor o viata linistita. 

„Maria este un exemplu pentru noi toti. Dragostea nemarginita pentru cele doua fetite a  daramat toate barierele, Maria renuntand la viata sportiva, la mediul din Bucuresti care ii  oferea conditiile necesare unui trai decent. Parasita de sot, Maria a infruntat cu determinarea  unui sportiv de performanta toate greutatile din mediul rural! Povestea de viata este cu  adevarat impresionanta. La fel de impresionanta este si solidaritatea oamenilor care au venit sa  ma ajute la constructia unui vis!”, a declarat Dragos Bucur. 

Pe parcursul zilelor in care casa a fost schimbata complet, Maria, Yasmina si Ema au avut parte  de o serie de surprize din partea lui Dragos. Pentru prima data in viata, cele doua fete impreuna  cu mama lor au plecat intr-o vacanta unde au vizitat o rezervatie de ursi. Pe langa acest lucru,  au vizitat si castelul Bran.

Cea mai emotionanta surpriza a fost insa serbarea zilei de nastere  a Yasminei. Pentru prima data in viata, Yasmina si Ema au mancat tort, au avut parte de un  numar de magie si de un foc de artificii, lucruri obisnuite pentru majoritatea copiilor de varsta  lor. 

„Emotia pe care am vazut-o in momentul in care Maria a realizat ca destinul i s-a schimbat  se poate descrie intr-un singur cuvant: minune! M-am bucurat foarte mult de faptul ca au  fost extrem de fericite in vacanta, de faptul ca cele doua fetite au avut parte de o petrecere  surpriza, de tort... de lucruri aparent normale pentru niste copii.”, declara Dragos. 

Iin fiecare miercuri emisiunea Visuri la Cheie va prezenta povesti de viata impresionante ale  unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel  de darnica. Fiecare caz prezinta tipologii diferite, de la artisti dati uitarii, la eroi de 11 ani sau  oameni cu grave afectiuni de sanatate. Dragos si echipa lui reusesc sa mobilizeze comunitatea  pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe  chipurile intinate de suferinta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea