Media

#plata #pro tv #grila programe #distribuitori cablu

Pro TV iese din lista must-carrey. Iata cum ii va afecta pe romani aceasta decizie

Incepand cu data de 23 iulie, postul de televiziune Pro TV a iesit din grila de programe must-carry. Astfel, toti distribuitorii prin cablu care vor dori sa retransmita postul Pro TV catre abonati vor trebui sa plateasca.

Oficialii Pro TV au declarat ca aceasta masura a fost luata ca urmare a procesului de trecere a televiziunilor la transmisia digital terestra.

"Decizia noastra este motivata de faptul ca Pro TV se afla intr-un proces de modificare a strategiei de distributie in vederea trecerii la transmisia digital terestra si implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel national dupa un concept care ne va ajuta sa minimalizam impactul digitalizarii asupra business-ului. Schimbarile de distributie nu vor afecta on niciun fel continutul", potrivit unui comunicat Pro TV.

Maria Apostol, PR manager al Pro TV, a declarat, pentru paginademedia.ro, ca aceasta masura nu va afecta momentan abonatii societatilor de televiziune prin cablu.

Sursa foto: forbes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea