Media

#crime #televiziune #criminalistica # Crime Investigation Network

O noua televiziune de astazi in Romania

Astazi, 2 septembrie, s-a lansat in tara noastra televiziunea Crime & Investigation Network (CI), fiind disponibila abonatilor UPC, potrivit unui comunicat remis Mediafax de compania A+E Networks UK.

Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea transmite seriale precum "Bandele din Marea Britanie", "Primele 48 de ore", "Arhiva de crime a lui Fred Dinenage" si "Detectivi paranormali".

Crime & Investigation Network ajunge in peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de tari, avand un continut tradus in peste 17 limbi.

CI este disponibila incepand de astazi pe pozitia 305 a telecomenzii UPC si este inclusa in abonamentul Maxim HD TV.

Lansarea CI in Romania vine la scurt timp dupa ce televiziunea s-a lansat in Republica Ceha si in Slovacia, prin Skylink.

"UPC este un partener puternic ce sustine aceasta lansare, iar, pe viitor, ne dorim sa continuam distributia si prin ceilalti operatori de cablu si DTH din Romania. Aceasta lansare este rezultatul succesului pe care Crime & Investigation Network l-a avut in tarile Europei Centrale", a declarat Bakori Davis, Vice President of Commercial Operations in cadrul A+E Networks UK.

Sursa foto: astonunion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea